Clarins дарява красота, извлечена от природата

Френската козметична компания "Кларанс" (Clarins) отпразнува 10 години в България на изискано парти във Военния клуб. Гост на партито бяха посланикът на Франция г-н Филип Отие, както и светски личности от най-широкия спектър. Облечена в червено, невероятната Силвия Лулчева даде старт на презентацията. Кристиян Куртен-Кларанс, член на семейство Кларанс и председател на Надзорния съвет на Clarins Group, специално пристигна в София, за да присъства на празника на марката.
Философията на Кларанс остава непроменена през годините още от далечната 1954-та, когато е създадена фирмата. Тогава Жак Куртен-Кларанс (бащата на Кристиян) дава старт на своя първи Институт за красота в Париж. Днес марката е европейски лидер в престижната красота с милиони клиенти по цял свят. 58 години тя предлага предлага на дамската половина на човечеството красота, извлечена от природата, като задължително се щади природата. Компанията на Кларанс гледа глобално и отговорно към околната среда и стои зад инициативи като почистване на езера или връщането на живот в унищожени вече почви, защото е наясно, че в една екосистема всичко е обвързано. Определен процент от цената на дребно за дърво, което расте в сухите гори на Мадагаскар и е основна съставка в хидратиращата серия на "Кларанс", се дава за подпомагане на общински проекти в производствените зони на острова.
Самият Кристиян Куртен-Кларанс с чувство за хумор сподели: "Информацията е като късата пола, трябва да е достатъчно къса, за да е атрактивна, но и достатъчно дълга, за да не разкрива всичко." Освен това официално бе даден старт на проекта "Clarins най-динамична жена". Въпросното звание ще се присъди през май 2013 г. на жени, които, макар и зад кадъра на светския блясък, са ангажирани с хуманни каузи, защото външната красота е просто израз на красотата в душата на всяка една от нас.

Станете почитател на Класа