Стинг влезе в класацията "Тайм 100"

Българските почитатели на Стинг ще имат възможността да станат част от уникалната магия, наречена Symphonicity, на столичния стадион „Георги Аспарухов” на 7 юни. Публиката ще изпита неповторимото усещане да чуе на живо талантливото изпълнение на звездата под съпровода на симфоничен оркестър. Любопитството се засилва и от това да видим изпълнител от неговата висота с родните таланти на Софийската филхармония. Концертът със сигурност ще бъде едно от най-грандиозните събития на родната сцена това лято.
Ограничено количество билети на цени от 80, 100, 150 и 200 лв. все още могат да бъдат закупени от касите на „Тикетпро“ и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg
Изключително продуктивната артистична кариера на звездата винаги е била съпътствана и от динамиката на неговата гражданска и социална позиция по редица наболели проблеми в съвременното ни общество. Тези фактори нареждат Стинг сред едни от най-изтъкнатите и активни граждани на света, известни както с великолепното си и богато творчество, така и с отговорно изразената си обществена и социална функция. Това са и едни от причините тази година той да бъде включен в класацията „Тайм 100“. Класацията е поглед към някои от най-влиятелните хора в света - артисти и активисти, реформатори и изследователи, държавни глави и индустриални началници. Техните идеи раждат дискусии и разногласия, понякога дори революция.

Станете почитател на Класа