Bonobo Live Band идва с певицата Руби Ууд

Sofia Live Club посреща на 10 май Bonobo Live Band, предвождан от гласа на джаз изпълнителката Руби Ууд. Завладяващото лайв шоу на британското даунтемпо величие Bonobo ще се слее с вокалите на един от най-обещаващите млади таланти на Острова. Българските фенове ще се насладят на завладяващото им шоу с подкрепата на любимото ирландско уиски Bushmills, което и този път не пропусна до подкрепи стойностната музика. Руби Ууд е родена през 1986 г. в Западен Йоркшир в семейството на джаз почитатели. Съдбата й на певица и талантът й са предопределени още от кръщаването й на името на парчето Ruby, my Dear на Thelonious Monk, а детството й преминава под влиянието на разнообразни стилове и изпълнители.
Руби завършва джаз колежа в Лийдс, когато вече отдавна е омагьосана от изпълненията на Jill Scott, Erykah Badu и Beyonce. След като получава специална стипендия, идва и един от първите й записи, издадени в списанието Jazzwise Magazine, както и участие в известния лондонски клуб 606.
Оттам насетне младата вокалистка започва да работи съвместно с редица изпълнители. В момента турнето й със Submotion Orchestra във Великобритания се разпродава с пълна сила. Има подписани договори с редица известни лейбъли и специално е поканена да се присъедини към европейското турне на Bonobo Live Band. Именно на това автентично и завладяващо преживяване ще се насладим в Sofia Live Club. Предварителната продажба на билетите за събитието в мрежата на Eventim до края на април е на цена 20 лв. От началото на май билетът ще струва 25 лв. , а на входа – 30 лв.

Станете почитател на Класа