Уникати на изложението в "Радисън"

Македонски дизайнери от Emili Exclusive Design разработват уникален модел кралска рокля с кристали специално за луксозното абитуриентско изложение на 20 март в хотел „Радисън“, съобщават организаторите от „ВИП комюникейшън“. Тоалетът е от висококачествена коприна с кралски десен в лила с изтъкани златисти нишки. Моделът е ръчно изработен и обогатен с кристали Swarovski. Към него има ръчно изработени елегантна чанта и обеци.
Една от най-наложените БГ марки за официални и булчински тоалети – модна къща „Принцес“, ще представи новите тенденции при абитуриентските рокли за пролет-лято 2011 – свежи модели, с тропически и забавни цветове и нюанси. Кораловият цвят е един от най-атрактивните за сезона. Може да бъде използван в къси кукленски рокли, а може да се използва и в сватбени, абитуриентски и бални рокли. Съчетан е с лилави обувки и бижута. Голяма почит този сезон имат шарените коприни, които, съчетани с тюлове и подходящи аксесоари, изглеждат зашеметяващо. Кройките са асиметрични, с различна дължина. Среброто също се предпочита и през топлите, и през студените дни.
Уникалните тоалети на дизайнерката Дафелия Пъндева също ще бъдат представени на събитието. В моделите й има артистична игра и намигване и същевременно романтична загадъчност и различие в използването на материя, цвят и форма.

Станете почитател на Класа