Българи в студиото на Maroon 5

„Кока-Кола Музика“ е иновативна програма, която дава на тийнейджърите достъп до процеса на създаване на музика и възможност да видят как работят едни от най-големите имена в индустрията. Като част от програмата “Кока-Кола Музика” през тази година ще се проведат три музикални проекта с участието на носителите на „Грами“ Maroon 5, новоизгряващата група One Night Only и Taio Cruz - музикант и продуцент. Независимо от това, къде се намират, младите хора по цял свят ще могат да участват в програмата и да споделят момента с приятели и музикални фенове.
За първи път тийнейджърите в цял свят ще имат възможност да „присъстват“ в студиото по време на записването на най-новия сингъл на Maroon 5; ще заснемат и изпратят на свои приятели онлайн собствени кадри към клипа на новата песен на One Night Only, записана специално за Coca-Cola; и ще избират изпълнители, които да си сътрудничат с Taio Cruz при записването на песен, създадена от него за любимата напитка.
www.coca-cola.com/music е дигиталната платформа, на която ще бъдат качвани последните новини, свързани с трите музикални проекта, а участниците ще имат възможност да споделят съдържание и да обсъждат всичко, свързано с партньорствата и изпълнителите.
„Кока-Кола Музика” е най-амбициозната и новаторска музикална програма до момента, с която даваме възможност за уникални преживявания на младите хора по цял свят”, каза Елиза Грънчарова, мениджър „Газирани напитки“ в „Кока-Koлa България“. „Тийнейджърите в България могат да очакват много изненади от програмата “Кока-Кола Музика”, която ще стартира през април. Вярваме, че с предоставянето на тази възможност за съвместна работа и преживявания Coca-Cola ще свърже младите хора помежду им, а също и с музикантите, които обичат.“ „Кока-Кола Музика” е най-новото сътрудничество на търговската марката с музикалната индустрия.

Станете почитател на Класа