Да се ожениш в къщата на пашата

Лукса да прекараш медения си месец в къщата на пашата предлагат организаторите на BALKANICA WEDDING EXPO - единственото по рода си изложение, което осигурява екстри за младоженци за всеки джоб. Изложителите – над 50 фирми от съседна Гърция, предложиха през уикенда романтично преживяване за младоженците и бизнес възможности за евентуални БГ партньори. Луксозната Бална зала на хотел „Шератон“ събра на едно място представители на сватбената индустрия от България и чужбина, които тепърва ще търсят взаимната изгода в бизнеса.
Безспорно къщата на пашата е атракция за всички, които се готвят да минат под венчило. Става дума за египетския паша Мохамед Али, който разполагал през XVIII век с луксозна къща на Санторини, превърната днес в рай за влюбените. Други имат възможността да изберат уютен хотел на Халкидики на достъпна цена или пък да предприемат романтично пътуване с кораб из гръцките острови.
Сватбената индустрия в южната ни съседка е в крак със световната мода, пролича на изложението. Класическата бяла рокля за булката си остава предпочитана, но в традицията вече се вписват и твърде авангардни цветни предложения – сини, розови, дори червени.
Сватбени агенции, бижута, аксесоари, декорации, хотели, сватбени торти, фото- и видеоуслуги, дисководещи и музиканти, както и актьори и танцьори - за всичко това бе намерено възможно най-доброто място на изложението.

Станете почитател на Класа