Решиха кои ще играят принц Уилям и Кейт

Сравнително непозната британска актриса е била избрана да изиграе ролята на годеницата на принц Уилям Кейт Мидълтън в телевизионен филм за предстоящата кралска сватба във Великобритания, пише британският "Дейли мейл".
Камила Лъдингтън, чиито досегашни участия са главно в американски тв сапунени и криминални сериали, ще изиграе Мидълтън в "Уилям и Кейт", историята на отношенията на двойката, след като се срещат като студенти в Шотландия.
Филмът на американската телевизионна мрежа "Лайфтайм" ще включва и родения в Нова Зеландия актьор Нико Еверс Суиндъл в ролята на принц Уилям.
Според слуховете британската звезда Бен Крос пък ще се превъплъти в баща му, принц Чарлс, наследника на трона във Великобритания (вж. снимки на актьорите).
Представянето на творбата гласи, че това е хроника на историята на Уилям и Кейт – от момента, в който двамата студенти се запознават в престижния университет "Сейнт Андрюс".
Ще бъдат възпроизведени възходите и паденията в отношенията им по време на 9-годишната им връзка, усложнени от обществен натиск или от страна на кралското семейство, както и глобалният медиен интерес, който заобикаля отношенията между двамата.
Предполага се, че филмът ще бъде излъчен около датата, за която е предвидена кралската сватба – 29 април тази година. Германският разпространител "Севън уан интернешънъл" (SevenOne International), който държи правата за филма, му възлага големи надежди.
Изпълнителният директор на компанията казва: "Лентата разказва историята на двама млади души, които просто са намерили истинската любов в очите на отсрещния. С тази завладяваща история, поверена в ръцете на Франк Кьонихсберд, един от телевизионните продуценти, сме щастливи да ви приканим да седнете пред малкия екран."

Станете почитател на Класа