Емблемите на броукън бийт идват в София

Броукън бийт стилът ще има своя уникален празник на 21 януари в Sofia Live Club. Тогава ще можем да се насладим на един камерен, но много емблематичен състав на Bugz in the Attic в Soundsystem вариант с Orin Walters (Afronaught), Kaidi Tatham в комбинация с незаменимия вокал на Bembe Segue. Събитието е част от Reel Feel празниците, които вече стартираха в най-добрия клуб за жива музика на Балканите.
Колективът Bugz in the Attic може да се отдели като самостоятелен вид в семейството на броукън бийт музиката. Kaidi Tatham, Orin Walters, известен най-вече като Afronaught, и Bembe Segue изпъкват с индивидуалните си проекти, заради което комбинацията между тях на една сцена ще е безценно преживяване за всеки меломан.
Orin Walters е един от основателите на Bugz in the Attic, който се крепи на състав от видни продуценти, музиканти и DJ-и. Самият Orin лети в музиката с космически измерения и неслучайно артистичният му псевдоним е Afronaught. Със скафандър или без, той преминава с лекота през галактиките броукън бийт, ню джаз, фънки, хаус, соул, афробийт, брекбийт и техно. Освен като част от изпълнението на живо ще можем да се порадваме и на способностите му като DJ.
Kaidi Tatham пък е виртуозен и многофункционален музикант, през годините е свирил клавирите и в сценичния състав на The Herbaliser. Освен със самостоятелните си успехи Kaidi може да се похвали с уникалните си колаборации с 2000Black от 4Hero, Daz-I-Kue, както и с проекти като Silhouette Brown, Blakai, Misa Negra и Likwid Biskit.
За Bembe Segue пък каквото и да се каже ще бъде крайно недостатъчно, за да се опишат богатството на гласа, фантазията в импровизациите и специфичният тембър, с който тя така умело успява да играе върху броукън бийт, соул, дръм енд бейс, джаз, латин, хип хоп и афро ритми. Наричат я „кралицата на броукън бийта”.
На 21 януари Reel Feel за пореден път ще превърне Sofia Live Club в център на музикалните събития. Обичайните приятни изненади преди самото парти също няма да бъдат забравени.

Станете почитател на Класа