Трупата на Нешка Робева чества юбилей

Българският фолклор не е нещо скучно и демодирано, а едно безкрайно богатство – това показват танцьорите на Нешка Робева в юбилейния спектакъл на трупата, който носи многообещаващото име „Купонът“. "Нешънъл Арт" – трупата на именитата треньорка, ще покаже новото си шоу на 14 декември в НДК. Галата ще се повтори на 16 декември във Варна. На 22 декември трупата на Нешка ще се представи в салона на операта в Стара Загора.
"През тези 10 години повече от 100 човека са минали през нашите спектакли. Някои от тях намериха тук партньори, вече имат деца. Други минаваха, но не издържаха на натоварването. България е малка страна, не може да изкараш с един спектакъл няколко години, постоянно правим нови неща. Нарекохме новия спектакъл "Купонът", разделен е на две части. Първата е ретроспективна - знаковите танци от всички спектакли. След това започва втората част, в която младите ни танцьори честват своята десетгодишнина, надиграват се, представят себе си. Танците на момчетата и момичетата са толкова динамични, че зрителите отново ще излязат от залата, казвайки си "Заредени сме с енергия".
На 14 декември спектаклите ще са два - от 17:00 часа за ученици, за пенсионери и за хора, които нямат големи финансови възможности. Билетите са между 5 и 15 лева. От 19:30 часа е вторият спектакъл, който е същинското честване. Между двете представления няма да има разлика.

Станете почитател на Класа