Бурлеска фестивал тръгва в Sofia Live Club

Една от най-големите и атрактивни френски бурлеска трупи, Neo Retro на Lady Flo, гостува в Sofia Live Club на 13 януари 2011 г. На тази дата ще се проведе второто издание на SOFIA BURLESQUE REVUE. В неповторимото събитие ще вземат участие танцьорки от цяла Европа. Преобръщайки обществените норми буквално „с главата надолу", бурлеската съчетава кабаре, танц, музика, ефектни костюми и еротика в един стилен, закачлив и изтънчен спектакъл с над 150-годишна история. Ще видим наживо Lady Flo (Париж) - певица и художествен ръководител на Neo Retro, Lalla Morte (Лондон), прочута с мистериозното си и екзотично излъчване, Mademoiselle Ô (Париж), чийто спектакли са хумористични и провокативни, но винаги пълни с изненади.
Lada Redstar ще пристигне от Берлин - студена и същевременно изпепеляваща Pin-Up танцьорка, която е подготвила за българската публика пищни пърформанси като емблематичното Insectavora Queen of the Bugs.
Специално за второто издание на SOFIA BURLESQUE REVUE от Лондон идва и Lady Ane Angel, известна със своите спиращи дъха огнени представления.
За музикалното оформление на вечерта ще се погрижат суинг контрабасистите от The Smugglers Collective, които вече 4 години специализират в правенето на суинг партита по света и у нас, като в сетовете си предлагат най-доброто от Swing, Rock’n’Roll и Rhythm&Blues музиката от 40-те години до днес. През изминалите две години те се превърнаха в неизменна част от нощния живот на София, подгряваха световноизвестния оркестър на Duke Ellington и бяха част от множество фестивали, сред които и Spirit Of Burgas. Към SOFIA BURLESQUE REVUE ще се присъедини и още едно световноизвестно име – PERRIER. Определено нестандартна, марката този път играе в съвсем нов стил - бурлеската. И естествено, съблазнителната игра е с не коя да е, а именно световната бурлеска икона Dita Von Teese. SOFIA BURLESQUE REVUE се провежда със съдействието на PERRIER и VEUVE CLICQUOT
Билетите се продават в мрежата на Ticketstream, офисите на M-Tel, вериги магазини „Техномаркет“, Multirama, Office 1 Superstore, както и на ticketstream.bg. Цените са по 20 лв. (предварителна продажба ), 25 лв. в деня на събитието.


Станете почитател на Класа