Внукът на Джим Бийм дойде у нас

Фред Ноу - един от най-известните уиски експерти в света и наследник на 215-годишната семейна традиция в правенето на бърбън, гостува в България за пръв път. Наследникът на Джим Бийм проведе ексклузивни дегустации, по време на които сподели тайни и експертни съвети за бърбъна, както и зарадва голям брой фенове със собственоръчно подписани от него бутилки. "Много съм щастлив, че съм тук. Чувствам се сред приятели. Почитателите на истинския бърбън стават приятели, а приятелите са като голямо семейство", каза г-н Ноу по време на специално организираното му посрещане в столичния клуб "Джим Бийм". По време на посещението си наследникът на човека от етикета успя да се запознае със стотици хора и да усети красотата и гостоприемството на страната ни.
Освен с българи, програмата на легендарния наследник включи и среща с посланика на САЩ у нас г-н Уорлик. След визитата си Фред Ноу сподели:
"Моите приятели трябва да разберат повече за вашата прекрасна страна, за впечатляващата ви история и културни постижения. Освен посланик на семейната марка, в мое лице вече имате и посланик на България по света. Казвам го искрено, защото у вас наистина се почувствах като у дома си“.

Станете почитател на Класа