Вежди Рашидов разтърси ефира със съвет към Борисов: Не си взимай тая беля!

Вежди Рашидов разтърси ефира със съвет към Борисов: Не си взимай тая беля!
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    15.06.2024
  • Share:

На последните избори спечелиха две партии – ДПС и ИТН.

 

Това заяви в студиото на „Събуди се” скулпторът, бивш депутат и министър на културата Вежди Рашидов. По думите му другите формации са загубили, без значение на кое място са.

„Правителство трябва да има – ако ГЕРБ не подари на ПП-ДБ победата си”, смята бившият политик.

Според него мнозинство между ГЕРБ-СДС, ДПС и ИТН може да се сформира. 

„Бойко Борисов е опитен човек и беше добър премиер. Той взе правилното решение да не се кандидатира за министър-председател, за да не дразни останалите”, твърди Рашидов.

"ПП-ДБ изядоха с бездарие три години живота на българина. Страхът от ДПС дойде много отдавна. ДПС е българска партия, не виждам защо да не може да се направи правителство с тях“, каза Рашидов.

„Обадих се на Борисов, но му написах смс за рождения ден. Аз вече обаче не съветвам никого, освен това не давам непоискани съвети“, уточни Рашидов.

Не му трябва тая беля пак да е премиер, нека сега да са други хора. Борисов може да дава наставления и да помага. Именно това, което прави Доган“, заяви той.

„Асен Василев е опозиция, има да говори много глупости, такава е ролята на опозицията“, заяви Рашидов на въпрос, че съпредседателят на ПП е заявил, че Борисов ще се бори за президентския пост и добави:

Защо не Борисов да не е президент, а Пеевски премиер? Ако обществото го иска, защо не? Те не са сатанизирани, защо ги третират като прокажени? ДПС има един от най-качествените електорати от български граждани, какво като са приели исляма?“

Какво става от „Магнитски“? Получи ли се нещо? Американски плюнки, за да разединят обществото. САЩ да си оправят техните проблеми, хот-дог културата и макдоналдс културата си имат своите проблеми“, отсече скулпторът.

 

Станете почитател на Класа