Споразумението за 4-те американски военно-окупационни бази в България беше подписано БСП. Повтарям – от БСП! Тогава още нямаше даже ГЕРБ, а Бойко Борисов е бил просто агент Буда!

Споразумението за 4-те американски военно-окупационни бази в България беше подписано през април 2006 от БСП. Повтарям – от БСП!  Тогава още нямаше даже ГЕРБ, а Бойко Борисов е бил просто агент Буда! 

Това го напомням за заблудените будали и късопаметни наивници-социалисти, гласоподавателите, “телекторатя” на БСП, които за пореден път (от 27 години) гласуваха да бъдат кон на (чужда)празна ясла, с обещанието “трай коньо, за зелена трева” (ама някой друг път). БСП не са алтернатива на ГЕРБ! 

Единосъщностни, и единородни са! Колониални послушковци, марионетки, демагози, които ви лъжат от десетилетия! И вие, глупаци и наивници, им се връзвате само заради етикетчето “социалистическа”, и неизтребимата местна езическа религия “гладна кокошка просо сънува”, с нейната балканска версия “най-мразим да мислим!”. Хора, това са очевидности! Толкова ли не го проумявате?

 България е една от двете сред 150 държави, която не взима „наем“. През 2006 г. подписа „споразумение за съвместно ползване“

Италия изкарва $329 млн. от US база годишно, България – 0 лв. от 4

US базите остават безплатни: губим $ 2,5 милиарда !

САЩ удължиха с 10 години използването на въздушни бази в КОЛОНИЯТА

US базата в Безмер е една от най-важните военни бази на САЩ в света:  Потресаващи факти за Американските бази в България

Станете почитател на Класа