Ламбо намекна за разрив в отношенията с президента Румен Радев

С президента Румен Радев не се чуваме, явно нямаме нужда сега един от друг. Това посочи Стефан Данаилов във втората част на интервюто си в „Тази неделя".

 

Той оглави инициативния комитет за кандидатурата на Радев и по думите му е помагал и на други кандидатури, но досега не се е случвало „да се забравим в първите 20 дни".

 

Не съм суетен да чакам благодарности, той просто е такъв характер, добави актьорът.

 

По думите му на „Позитано" има недоволни, че президентът се е „еманципирал" от левицата. Не съм такъв да кажа, че са приключили нещата, нямаме просто сега нужда един от друг, каза Данаилов и добави, че хората искат Радев, но „той колко иска не знам." „То е добре да се еманципираш, но докъде. Някои негови ходове не бяха много правилни.

 

С кабинета служебния не беше правилен хода, не всички бяха успешни. Но той има свои съветници", добави той. Данаилов сподели, че пише книгата си. Сменял е много варианти за начало и работи върху това кое да разкаже и кое да премълчи.

 

„Ако трябва да разтворя всичко в книгата ще има съд", каза той. Сигурен е в едно – книгата ще започне със споменаване на близките му приятели, които вече са си отишли. „ Моите приятели всички си отидоха. Боян Иванов ще е първото име – най-старият ми приятел, Сашо Бразицов, Божидар Икономов", каза той.

Станете почитател на Класа