ГЕРБ e преписала управленската си програма от БСП

 

След като вчера Обединените патриоти настояха, че БСП и ГЕРБ са преписали управленската им програма, сега и социалистите упрекнаха в същото - че ГЕРБ са видели от тях. ”Мислим, че те преписаха от нашата програма, като само вдигнаха малко цифрите”, коментира по Bulgaria ON AIR Вяра Емилова от БСП.

Емилова настоя, че БСП изготвяла точки изцяло в полза на хората, докато от ГЕРБ си поставяли единствената цел за милион гласа на предстоящите парламентарни избори.

Към настоящия момент сценарият за широка коалиция на БСП с ГЕРБ е напълно изключен, категорични са от Столетницата. За сметка на това партията ще заложи на вътрешните си коалиционни партньори, с които заедно ще се явят на избори. Тази седмица предстоят и преговорите с тях, съобщи Емилова.

Иначе от БСП са категорични - ще си партнират с формации, които са готови изцяло да приемат управленската им програма, и същевременно ще работят за обновяване на образа си:

"Нашата идея е да представим нови лица - нови хора, които ще бъдат лидери в избирателните райони", добави Емилова.


"Дори с някои от мерките, които са заложили, ние много се забавлявахме. Те са социални мерки - за повишаване на пенсиите, мерките за развитие на образованието", посочи още тя.

Станете почитател на Класа