Синът на Соломон Паси го прободе в сърцето, обяви война на НАТО и прегърна Радев!

Синът на евроатлантик №1 Соломон Паси му нанесе кинжален удар в сърцето. Младият мъж напълно се е отрекъл от политическите идеали, които изповядва известния му баща и по всичко изглежда, че в това отношение напълно го е предал научи БЛИЦ.

Наследникът на Соломон, който носи името на дядо си Исак, е насочил цялата си дейност към левите идеи и громи символите на НАТО и дейността на евроатлантическата организация. 

И докато Соломон Паси, който бе външен министър в правителството на Симеон Сакскобургготски, прави всичко възможно да запази неутралитет по време на поведението на отрочето му е на точно обратния полюс.
 


Исак е заел твърдо курс в подкрепа на кандидат-президента на левицата Румен Радев и се е превърнал в негова сянка.

Паси-младши следва неотклонно бившия командир на ВВС и гордо позира с негова тениска. Младежът е толкова пленен от социалистическата партия, че не се притеснява да демонстрира близките си отношения с някои от лицата й. 

Исак си другарува не само със сегашното ръководство на "Позитано" 20, но и с предишното. Едни от най-приближените му са предишният председател на Столетницата Михаил Миков и председателя на столичната партийна организация Калоян Паргов.
 

 

Станете почитател на Класа