Горещо разкритие: Орешарски спипан да заговорничи с Цветлин Йовчев в комплекс на Брендо

Експремиерът опознал всички странични и задни входове на властта Пламен Орешарски е бил заснет  да заговорничи с вътрешния си министър Цветлин Йовчев в комплекс "Оазис" в морския курорт Лозенец, който е собственост на скандалния подсъдим Ивелин Банев - Брендо.Задкулисната сбирка се е състояла само 5- 6 дни преди Орешарски да изненада широката общественост като се самономинира за кандидат президент. Какво са си казали двамата засега остава тайна, но не е тайна, че мястото, където са се видяли е притежание на бос от ъндърграунда, който бе главно действащо лице в операция "Кокаинови крале".
 
Отсега е ясно че бившия премиер няма никакви шансове за "Дондуков" 2, а целта му е да отнеме гласове от основните претенденти в битката.

Предполага се, че Йовчев е един от кората, които му дават "ценни" съвети в предизборната кампания. Припомняме, че именно Йовчев разпореди абсурдната ситуация с изваждането на депутатите с белия автобус, която предизвика кървави ексцесии пред Народното събрание.

Явно с последните си действия Орешарски и Йовчев участват в подривен сценарий, който цели да опорочи надпреварата за държавен глава. 

Станете почитател на Класа