"Движение 21" избира ново ръковдство на конгрес на партията.

"Движение 21" избира новото си ръковдство днес.

 

 

 


На ежегодния конгрес на партията председателят й Татяна Дончева се обяви за промяна в държавното управление и прекратяване на играта на имитиране на държавност.


По думите на Дончева, ако не се стигне до промяна моделът кой винаги ще се усмихва отстрани.

 

"В България има голям превес на здравите сили срещу здравия разум. Това, което е нужно, е мафията да бъде отстранена от властта. Големият проблем на България спъва както лявото, така и дясното. Това е проблем и пред лявото, и пред дясното. И трябва да бъде решаван с участието и на лявото, и на дясното. Не искаме да произвеждаме лозунги- нито десни, нито леви", това заяви лидрът на "Движение 21" в своята реч при откриването на конгреса на партията.

 

Конгресът уважиха представители на редица партии, сред които и парламентарно представените: от БСП - Петър Мутафчиев, Атанас Атанасов и Корман Исмаилов от Реформаторския блок.


Нашият педседател Радан Кънев е в чужбина, но изпраща поздрави на Татяна Дончева и на Движение 21, каза зам.-председателят Атанас Атанасов.

 

 

 

 

 

 

Сред политиците уважили партията на Татяна Дончева бяха и Юлиян Ангелов от ВМРО, Деница Георгиева от ПП "Зелените", Петя Ставрева от Обединени земеделци, както и от „Глас народен" - Светльо Витков.На политическата сцена се появи и Александър Томов от Българска социалдемокрация. 

 

 

 

 

 

 

От управляващата партия ГЕРБ не поздрави Дончева на политическия форум на Движение 21.

Партийният форум беше уважен и от посланика на Франция Ксавие дьо Кабан.



Станете почитател на Класа