Москов срещу Радан Кънев

"Не съм съгласен с воденето на ДСБ към политика на капсулирането. Не е правилно от партията във властта, да се отива в пълна изолация", аяви пред bTV Петър Москов. Аз съм министър на Реформаторския блок и винаги ще бъда такъв. "Ние с Радан ще продължим да си водим разговорите. Тук става въпрос за принципно различие. Аз не съм съгласен с излизането от властта и отиването в опозиция. Надявам се, че Радан Кънев има път назад. Да приемем, че Блока е отстоял принципите си", добави здравният министър от РБ.
"Не приемам личната му позиция да се превръща в позиция на цялата партия", отсече Петър Москов по адрес на председателя на ДСБ. "Пътят, по който Радан Кънев поведе партията е неправилен. Тези действия ще доведат до други, които после трудно ще можем да обясним", каза още той.
"Надявам се, че управляващата коалиция утре ще подкрепи Екатерина Захариева за правосъден министър", допълни Петър Москов.
"Екатерина Захариева е дясната ръка на президента Плевнелиев", убеден е здравният министър. "На мен не ми е за първи път позицията ми в ДСБ да е различна от тази на мнозинството. Наричали са ме гербаджия, хора, които сега са на заплата в ГЕРБ", разкри той.

 

Станете почитател на Класа