Бареков регистрирал фалшив устав, за да може да управлява БДЦ еднолично

Много хора ме упрекват, че съм извадил нож на умряло куче. Но Николай Бареков наистина трябва да получи морален съд.

С вота на 25-ти трябва да ударим шамар завинаги на политиците, които лъжат , да се убие веднъж завинаги николайбарековщината.

Това каза в ефира на ТВ7 Константин Папазов, който в поредица интервюта в медията,управлявана преди от самия Бареков, критикува проекта „Николай Бареков" и партията „Български демократичен център".

Тити Папазов призова българските граждани на 25 октомври да гласуват.

С него в студиото беше и Красимир Манов, един от съучредителите на България без цензура, който напусна партията заради еднолична промяна на устава от лидера й Николай Бареков.

Няма такъв друг случай лидер на партията да регистрира фалшивия устав, а не истинския, с който се направи регистрацията на партията, каза Манов. Поправеният устав му дава пълно право да управлява еднолично партията., допълни той.

Бареков е много страхлив човек.

В началото всички тръгнахме с голямо желание за работа. Успяхме да убедим много хора, защото основната работа не я вършеше Бареков и другите хора, като мен.

Зад този проект стоеше Цветан Василев. И много хора му казаха, че не трябва Бареков да е човекът, който да води партията, разказа Манов.

Има съдебно производство на Софийска градска прокуратура, в което много подробно е обяснена схемата за финансиране на партията, в която активно е участвала Мария Календерска, не само Николай Бареков, посочи още той.

В процеса Христо Цирков, член на ръководството на партията и ковчежник на партията, е посочил Бареков като човека, на който е носил парите, които е взимал от касиерката на брокерска къща „Фина Ес", каза Манов и посочи, че има документи, според които за септември 2013 е взел 50 000 лева, за октомври 2013 - 100 000 лева, а от там нататък - по 800 000 лева месечно.

Николай Бареков нямаше никаква идея да прави партия. Той искаше да стане евродепутат, каза Красимир Манов. Според Тити Папазов обаче амбициите на Бареков са далеч по-големи и дори е имало момент, в който той си е повярвал, че е като Бойко Борисов. Папазов смята, че евродепутатът иска да се кандидатира за президент.

Самият Бареков заяви, че ако Радан Кънев, лидер на ДСБ и съпредседател на Реформаторския блок, се кандидатира за държавен глава, както Кънев обяви наскоро, и самият той ще го направи.

Основата на проблема КТБ е в Костинброд, смята Тити Папазов. Костинброд доведе на власт едно безваластие, каза той и добави, че ако не беше „Костинброд", нямаше да се разцепи КТБ и да има тези проблеми, последвали от кризата в банката.

При едно стабилно управление на държавата никой нямаше да допусне конфликтът между Делян Пеевски и Цветан Василев да ескалира и държавата да плаща за него.

Всичко се върна като бумеранг, заключи той.

Реално Бареков доведе на власт правителството на Пламен Орешарски. Бареков беше като дете на разведени родители. Той е предател, коментира още Тити Папазов.

Станете почитател на Класа