Бареков обеща да забрани субсидиите за партиите

България без цензура пречи, защото обърка сметките на всички. Това заяви лидерът на България без цензура Николай Бареков в сутрешния блок на БНТ.

Вместо вниманието и въпросите да бъдат насочени към ситуацията в страната и вариантите за изход от нея, акцентът на водещата беше насочен към даренията на партията по време на евроизборите.

Ще разчитам на дарения и на предсрочните парламентарни избори, защото нямам друг вариант. Ние сме сами сред вълците, нямам хора в МВР,

аз съм сам с нашите партньори, които вие обругавате, заяви Николай Бареков.

Лидерът на ББЦ изрази увереност, че ще спечели парламентарните избори и тогава ще забрани партийните субсидии до дупка: Ще им оставим до 10%. Освен това ще разреша даренията, включително и бизнесът ще получи възможност да прави дарения, както е в Америка, например. Сега по думите му едрият бизнес е принудждаван да дава куфари с пари на "Позитано" и в Банкя, за което не получава документ.

На настояването на водещата да посочи най-щедрия си дарител, лидерът на ББЦ заяви: "Бареков е най-големият дарител на България без цензура - дарих както е по закон 10 000 лева".

По темата за задължителното гласуване Бареков заяви, че от ББЦ ще внесат промени в изборния кодекс, като ще има положителна санкция за гласувалите – премахване на данък или бонус към пенсията за възрастните хора.

Станете почитател на Класа