Даниел Георгиев разигра и Нова телевизия с иди ми-дойди ми

Водещите на сутрешния блок на Нова телевизия се объркаха от противоречивите обещания и откази на прочулия се със смяната на партийната си принадлежност народен избраник от ГЕРБ по последната версия. Първо той обещал да дойде в студиото, след това отказал и накрая останал вариант да говори по телефона.Затова когато започна разговорът с Георгиев по телефона, първият въпрос беше „В коя партия сте днес?" Депутатът потвърди , че е в ГЕРБ. Според неговите думи, логиката на неговите действия вчера е да покаже, че не се страхува нито от единия ход /напускането на ГЕРБ/ , нито от другия – да остане в партията.

Той заяви, че не е бит или заплашван, за да вземе това решение. Според временният отцепник, той няма обяснение за вниманието към неговата личност от различни партии. „Даниел Георгиев не е за продан", заяви депутатът с променливо мнение.

Депутатът обясни, че е отишъл на предизборно събитие на „България без цензура", за да уважи Николай Бареков и да си стиснат ръцете. "В предизборна кампания сме, всичко може да се случи", заключи той. Георгиев заяви, че има силно чувство за лоялност и дипломатичност и това винаги му влияе зле. Нямам чувство за срам, не съм политически травестит, завърши депутатът от ГЕРБ.

Станете почитател на Класа