Шефът на колбасите "Бони" загина в катастрофа

Шефът на „Бони“ Борислав Николов е загинал при зверска катастрофа в сряда. Това научи ексклузивно BNews.bg от свои източници.

Водач на 50 години е загинал при катастрофа на автомагистрала „Тракия“, лаконично съобщиха от ОД на МВР-София-област. Около 17,40 часа вчера в ОДМВР-София постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие с пострадал в района на 26 км. на автомагистрала „Тракия“ в посока Пловдив.

При огледа на местопроизшествието дежурна оперативна група установила, че поради неизяснени причини лек автомобил „Мерцедес GL 63“ е катастрофирал в дясната предпазна еластична ограда, преминал я е, преобърнал се е по стръмен скат и е спрял в нива на около 100 метра от автомагистралата. Водачът е починал на място, се казва още в съобщението на полицията.

Борислав Николов е едновременно собственик и изпълнителен директор на „Бони Холдинг",

едно от първите месопреработвателни предприятия в България след 1989 г., сочи справка в сайта „Кариери".

За годините от 1991 г. досега, компанията е преминала през най-различни етапи - на активно изкупуване на фалирали държавни свинекомплекси, бурен растеж, пълно обновяване на активите в навечерито на членството в ЕС. Последното струва на компанията около 50 млн. лв.

В момента „Бони Холдинг" управлява четири производствени бази (три в Ловеч и една в Карлово) и редица свинекомплекси и транжорни из страната. Асортимента на компанията включва варени и варено-пушени колбаси и деликатеси, замразени и охладени полуфабрикати, сурово-сушени колбаси и др.

Станете почитател на Класа