Бареков: Днес се навършва 1 година, откакто разкрих костинбродската афера

Днес се навършва 1 година от Костинбродската афера, която бе разкрита от Николай Бареков тогава в качеството му на шеф на новините на ТВ7. "Тогава изобличих опита за държавен преврат с фалшиви бюлетини, подготвен начело с мутрата Борисов и милиционера-физкултурник Цветан Цветанов. Давам си сметка, че политическата мафия никога няма да ми прости, но аз ще продължа своята битка заради хората", коментира пред BNews лидерът на България без цензура Николай Бареков.

Лидерът на ББЦ беше категоричен, че е време истинските българи да поемат управлението на страната. Той направи коментара си в контекста на поредната атака на Бойко Борисов срещу него.

Той за пореден път го обяви в скъпа кампания за вота и обясни, че партията му прави най-скромната агитаци заради липса на средства.

От коалиция „България без цензура”, ВМРО, ЗНС и „Движение Гергьовден”ББЦ веднага излязоха с коментар на думите на Борисов, които определиха като "клевети".

"Предизборната ни кампания е изцяло съобразена с нормативната уредба на Република България и в частност с Изборния кодекс. Там ясно е посочено, че има горна граница за разходите от 2 милиона лева, които политическите субекти могат да извъшват в рамките на кампанията.

Това опровергава неграмотните и лъжливи твърдения на Борисов, че коалицията ни е пръснала 5 милиона лева

се казва в съобщението. От коалицията припомнят и че всички разходи ще бъдат декларирани пред Сметната палата в законовия срок.

Бойко Борисов за пореден път цинично излъга, че не разполага с пари, при положение, че за последните 5 години ГЕРБ е получила над 100 милиона лева държавна субсидия, за които няма никаква отчетност

смятат още в коалицията.

Станете почитател на Класа