Джамбазки се възмути от наглостта на цар Киро

Възмущение от самонадеяността и наглостта на Цар Киро изказа зам.-председателят на ВМРО и кандидат-евродепутат от листата на коалицията около "България без цензура" Ангел Джамбазки.

20 години този човек се превърна в недосегаем и това го накара да твърди, че е цар, нагъл е, каза войводата по "Всяка неделя".

Помолен от водещия Кеворк Кеворкян да коментира интервю на циганския тартор за в. "Шоу", в което твърди, че му било разбито имущество за 100 млн. евро след трагедията в Катуница,

Джамбазки каза: "Тези пари идват от алкохол, от контрабанда, от политическа корупция.

"Ако гледаме филма "Черна котка, бял котарак", има чар, но понеже го живеем, не е  много весело", добави войводата. Тези къщи не са строени за един ден, тези доходи са без данъци. Местната власт му е поставяла чадър", категоричен бе Джамбазки.

Според него Цар Киро е симптом, но и пречка за вписването на циганите в обществото.

Циганският въпрос има решение - образование, ако трябва - принудително, добиване на трудови навици - ако трябва, принудително, отсече зам.-шефът на ВМРО.

Той наблегна, че нещата по циганската тема не се наричат с истинските им имена у нас под страх, че ще скочат куп фондации и организации за защита на човешките права. Ако това продължи, ще продължи да се разпада обществото ни, смята още патриотът.

Станете почитател на Класа