Пловдивският кмет пречи на митинг в Пловдив

Общинска полиция в Пловдив къса плакатите на "България без цензура" за днешния митинг-протест срещу мафията, която управлява града, съобщиха от ББЦ. Смешно, ако не беше твърде жалко - пловдивският градоначалник изпратил полицията в отпор на ББЦ още преди протестния митинг да е започнал.  На униформените било наредено да късат пракати, съобщиха от партията. Тотев, на когото Бареков вече неведнъж поиска оставката и ще го направи и днес на митинг заедно с ВМРО-БНД, Гергьовден и ЗНС, е разпоредил на служители на Общинска полиция да разкъсат плакатите срещу него.

По инициатива на "България без цензура" градът под тепетата е облепен с плакати "Време му е!", които анонсират днешния протест срещу градоначалника.Униформените мотивирали своите действия с това, че постерите били неприлични.

Според Бареков обаче няма нищо неприлично в сюжета на плакатите, които изобразяват пловдивския градоначалник Иван Тотев с пачки пари в ръце.По-рано Бареков нарече Тотев олицетворение на злото и обяви, че основните виновници за това той да се вихри в града са менторите му Борисов и Плевнелиев.

Че Тотев е вреден за града си явно мислят и пловдивчани, защото вече 2000 се подписаха с искане на оставката му, а неведнъж протестираха заедно с ББЦ

и за спасяването на белодробната болница и срещу останалите своеволия на градоначалника.

Очаква се и днес хиляди пловдивчани да подкрепят протеста срещу Тотев.

Станете почитател на Класа