Бареков пита защо ИФ не е на подсъдимата скамейка

Приветстваме решението на съда относно ефективната присъда на Филип Златанов, но

защо истинските подбудители и извършители ИФ, ЦЦ, ББ и РП не са на подсъдимата скамейка? Това попита лидерът на "България без цензура" Николай Бареков в коментар на днешното решение на съда да присъди три години и половина затвор на бившия шеф на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов. Той се прочу като Филип Тефтерчето заради бележника със записки, в който си беше записвал "кого да удари", както и че трябва да се отчете на ИФ, ББ и ЦЦ.  Филип Златанов е поредната жертва на политическата мафия в България  и нека Росен Желязков да си вземе поука от присъдата на нещастния шеф на КПУКИ, както и да си даде сметка, че неговата съдба може да е подобна заради аферата „Костинброд", коментира Бареков. Той попита 

защо Филип Златанов още мълчи и спестява истината за своите ментори  които го изпратиха на подсъдимата скамейка и в затвора, защото вършеше мръсните им поръчки, рекетираше кметове и общински съветници и искаше от тях облаги и тъмни сделки.

Защо мълчи и ИФ, която позорно беше напъдена от мафиотската организация на ББ? попита Бареков и допълни:

Не иска ли да каже как ББ и ЦЦ я използваха за прокарването на мръсните си далавери в парламента

в областта на закондателството и кадруването в съдебната система?

"Време е цялата истина около тефтерчето на Златанов да излезе наяве и обществото да научи всички факти за порочното управление на ББ и съучастниците му", беше категоричен още лидерът на ББЦ.

Станете почитател на Класа