Бареков: Честни хора поемат предизборните щабове на ББЦ

Честни хора, а не разследвани, поемат предизборните щабове на ББЦ. Това заяви във Варна лидерът на „България без цензура” Николай Бареков при представянето на структурата на партията този край морето. Начело застава Георги Ковачев.

За разлика от Цветан Цветанов той дори акт за превишена скорост няма, подчерта Бареков. В щаба за Европейските избори влизат още Веселин Райчев, Светослав Трайков, Живко Костадинов от ВМРО, Младен Станев от земеделците и се чака предложението от „Гергьовден”. Градският лидер на ББЦ доц. Христо Бозов ще има контролиращи функции.

„Да, хората са подкрепяли през годините различни партии, но

това не е срамно, защото те са им давали гредит на доверие. Сега в нас виждат промяната”,

обясни Бареков.

Относно имената на общинските съветници от БАСТА Марио Шиваров и Марина Карапетян, лидерът на ББЦ допълни, че те няма да са представители на партията в местния парламент, а на гражданското общество. Причината е, че преди повече от година варненци поискаха не само оставката на тогавашния кмет Кирил Йорданов, но и на целия Общински съвет. Поради тази причина не се борим за група в ОбС, а за изцяло нов, допълни Бареков.

Целта на партията е достигането до 25 хиляди гласа във Варненска област. И това без нито един купен глас. Трябва да се сложи край на тази порочна практика, заяви лидерът на партията. От своя страна шефът на предизборния щаб Георги Ковачев допълни, че ромските махали във Варна вече са купени от политическите им опоненти.

БСП и ГЕРБ предлагаха срамни сделки на нашите депутати, каза още Бареков,

като допълни, че колкото и народни представители да се присъединят към ББЦ, след Евроизборите те ще започнат да работят за разпускането на този Парламент.

Станете почитател на Класа