Лозунгът на ГЕРБ е "Няма време за губене"

Лозунгът на ГЕРБ за предстоящите евроизбори е "България няма време за губене". На пресконференция председателят на Столичен общински съвет и отговорният за слогана на кампанията Елен Герджиков каза, че през 2007 година ГЕРБ са предложили на българските общини открито управление от ГЕРБ."7 години по-късно най-успешните общини се управляват от кметове на ГЕРБ. През 2009 година искахме да докажем, че България може и го направихме", допълни Герджиков. "През 2011 показахме как градим България, защото знаехме, че само една разумна политика и ефективни позиции могат да ни върнат към успеха. През 2012 обявихме, че имаме воля да продължим напред. Все пак, отново станахме първа политическа сила. От учредяването си досега ГЕРБ печели всички избори. Сега, когато ни предстои кампания, залогът на която е бъдещето на Европа, нямаме намерение да променяме този факт. Ще работим за победата на ГЕРБ на тези избори”, каза още Герджиков.

"Въпреки напрегната обстановка, езика на омразата, клеветите, които са неизменна част от политическия ни живот, ще направим кампания, която ще предложи изход от тази ситуация. В този смисъл, кампанията не толкова ще се вглежда в грешките на другите, а ще се стреми да покаже верния път, по който България трябва да върви”, посочи Герджиков. "Показвайки връзките и бъдещето ни, смятаме че ще бъде мотивираща за хората, които смятат, че европейската тема не е толкова важна, ще подканя хората да участват в нея, ще държи хората да поддържат обратна връзка. Заложили сме на иновативни подходи”, каза той.

„В тази кампания избрахме не да обещаваме красиви неща, а да кажем просто една истина, че България няма време за губене”. Това е една истина. България няма време за губене в осъществяването на своята мечта, а тя е да се утвърди като нормална, европейска и правова държава, със средно европейско качество на живот. Тези избори ще покаже желанието не да лъкатуши, а да се върне на пътя”, заяви Гержиков.

Станете почитател на Класа