Издигат Надежда Нейнски за евродепутат

Гражданско сдружение "Европейска визия за толерантност" издигна Надежда Нейнски за водач на листата на новото обединение от три организации. Това обяви лидерът му Ергин Емин.  Гражданско сдружение "Европейска визия за толерантност" (ЕВЕТ) издигна Надежда Нейнски за водач на листата на новото обединение от три организации. Това обяви лидерът му Ергин Емин за BNews.
Номинацията е била предложена вчера на национален съвет.
Очаквам кандидатурата й да стане факт на 16 март, заяви още Емин и допълни, че не вярва да има алтернативни предложения за водач на листата им за европейските избори.
По-рано днес се разбра, че Синьо единство", Обединени земеделци и демократи и Гражданско сдружение "Европейска визия за толерантност" /ЕВЕТ/ ще се явявт с обща листа на евроизборите.
Лидерите на трите формации - Христо Панчугов, Моньо Христов и Ергин Емин подписаха обща платформа. Имената в общата си листа ще обявят на 16 март.
Лидерът на ЕВЕТ обясни, че подкрепата за Нейнски, с чието име се свързват времената на управление на автентичната десница в България, е акт на консолидация на дясното.

Станете почитател на Класа