Варненската структура на "България на гражданите" премина към Бареков

Цялата структура на "България на гражданите" във Варна премина в ПП "България без цензура".Близо 300 членове напуснаха партията на Меглена Кунева и се присъединиха към ПП "България без цензура", съобщиха от ББЦ. Новината съобщи днес Георги Ковачев, бивш член на ръководството на партията на Кунева. Той също става част от партията на Бареков. Отливът продължава, очакваме и ощехора да се присъединят към ББЦ, обяви Ковачев на представянето на градското ръководство на ББЦ във Варна. Напуснахме Кунева заради идеологически различия, неразбирателство с областното ръководство на партията, както и разнопосочни сигнали, които идват от формациите в Реформаторския блок, допълни той.Преди това ББЦ взе цели структури на Кунева в Пловдив и други големи градове на страната.

За председател във Варна бе избран доц. Христо Бозов. Присъединиха се не само членове от "България на гражданите", а и от "Атака", ГЕРБ, БСП и други, обясни градският лидер. Това са обикновени хора, членували в предишните си формации с надеждата да помогнат за благото на България. Били са разочаровани и в наше лице са видели една истинска демократична структура, обясни доц. Бозов.Известни и доказани в сферата на правото, военното дело, здравеопазването и технологиите влязоха в ръководството на формацията.Заместници на известния медик станаха: д-р Радко Радев, председател на Сдружението на инвалидите, който ще отговаря за социалната политика и здравеопазването, Милена Борисова, с ресор бизнес и финанси, Савчо Манолов, който ще отговаря за транспорта и адвокат Константин Парчев, с ресор инфраструктура и европроекти. Организационният секретар е Стоян Манастирски.

За председател на структурата в район "Одесос" е избрана адвокат Поля Ченева, за "Приморски" икономистът Румен Роев, за район "Младост" мениджърът Димитър Груев, за район "Владислав Варненчик" бизнесменът Георги Георгиев, а за район "Аспарухово" икономистът Красимир Стефанов. Представител на Евромайките във Варна е Живка Иванова.514 членове на ББЦ са присъствали на всичките районни събрания, провели се във Варна през тази седмица. Всеки от тях имаше правото да предложи, както районен лидер, така и негови заместници. По този начин – демократично, се случи изборът на водачите на ББЦ във втория по-големина град у нас, обясниха от партията.Предстои избор на ръководствата на ББЦ в общините от Варненско, както и областното ръководство. Паралелно с това ще бъде сформирано и младежката структура, както и експертен съвет от симпатизанти, бе обявено на пресконференция на ПП "България без цензура" във Варна.

Станете почитател на Класа