Бат Сали: Цветелин Кънчев лъже!

Като пълна лъжа депутатът от ДПС Александър Методиев, познат като Бат Сали, определи заявеното преди дни в студиото на Нова телевизия от лидера на „Евророма" Цветелин Кънчев, че Методиев се е срещал с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов и бившия главен секретар на МВР Калин Георгиев в сградата на Министерството на вътрешните работи, за да договарят изместването на Кънчев от лидерския пост в ромската партия и оглавяването й от Бат Сали.

Цветелин Кънчев твърдеше, че Цветан Цветанов е искал да направи Александър Методиев лидер на „Евророма", докато Цветелин Кънчев е бил в затвора.

Аз дори не знам входа на МВР къде се намира. Не се познавам с г-н Цветанов, а Калин Георгиев познавам от срещите ми навън с десетки хора, обясни бат Сали.

Депутатът отрече и да е подписвал през 2011 година запис на заповед, с която се задължава финансово към представител на ГЕРБ, както обясни по-рано Кънчев.

Категорично казвам, че не съм подписвал запис на заповед, заяви Методиев.
Аз напуснах"Евророма", защото виждах, че тази партия няма развитие, каза Методиев и уточни, че нетърпимостта между него и Кънчев започнала от изборите през 2009 година, когато „Евророма" е коалиционен партньор на БСП. При подреждането не листите всички бяха против Кънчев.

За Цветелин Кънчев бат Сали каза още: „Той не е циганин, той е български гражданин от български произход. Той не може да представлява нас, циганите" и препоръча на водещите: „Когато каните такива хора, проверявайте ги с дрегер за алкохол."

Станете почитател на Класа