Бареков пита Борисов защо е пратил полиция срещу младежи

Защо Борисов изпрати полицаите срещу нас, от кого го пазят?  Това попита лидерът на „България без цензура” Николай Бареков малко след срамната сцена, разиграла се пред Нова телевизия тази сутрин.  100-ина симпатизанти на движението на Бареков посрещнаха лидера на ГЕРБ на влизане и излизане от телевизията, където той даде интервю.

Борисов, обаче, не влезе през главния вход, а се скри от младежите, минавайки през подземния вход на паркинга.  На излизане на Борисов от Нова тв пък полицията изблъска протестиращите младежи, за да направи път на автомобилите на бившия премиер.

Той няма право на това. И от кого го пазят? От 20-годишни момичета, които снощи се организираха във "Фейсбук"  да го посрещнат, след като стана ясно гостуването му в телевизията? Полицията го пазеше от момичета с фланелки на "България без цензура", които искаха да застанат срещу него лице в лице, каза Бареков.  Според него  тези действия са абсурдни и той ще информира Европейската народна партия за това как се използва полицията от един депутат.

Лидерът на „България без цензура” обвини Борисов, че се държи неадекватно и като политик. „Той не е способен да отстоява ролята си на опозиция, с което изцяло работи за БСП и ДПС”, коментира Бареков.

Според него оценката на Борисов за ситуацията с партията му е неадекватна.

„Не други са виновни за разпада на собствената му партия, а той с неговото отсъствие от политиката и парламента”

каза лидерът на „България без цензура”.

Станете почитател на Класа