Цветанов: Не съм усетил някой да иска да замести Борисов

Никога, по никакъв повод не съм усетил да има някой, който да иска да замести нашия лидер. Това каза пред журналисти в парламента зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод напусналия групата депутат Георги Марков. По повод това, че Марков е обявил вече мотивите за напускане на групата Цветанов заяви: „Аз смятам, че е некоректно да имаме подобни изказвания към колеги, които са в парламентарната група, защото във всяка една група има по-активни депутати, има хора, на които винаги се разчита и в изказвания, и в начина на изграждане на дадена стратегия, в начина на поведение в зала”.
„Както и нашият лидер, така също и аз, така също и колеги в ръководството на парламентарната група, винаги сме отворени за диалог и сме го показвали в ежедневните си срещи, които провеждаме с нашите колеги. Към настоящия момент, Марков никога не е изразявал някакви притеснения или някакви оценки, които се дават сега в публичното пространство както пред нашия лидер, така също и пред мен”, заяви Цветанов.
По повод това, че Марков е заявил, че остава в партия ГЕРБ, Цветанов каза: „Нека се срещнем, да разговаряме, за да видим действително какви са мотивите и дали можем а се вслушаме в това, което той предложи, което ако бъде прието, да видим дали грешката не е в някой от нас”.
Цветанов заяви, че не е говорил с Марков по повод неговите притеснения. „Единственото, което сме водили като разговор, това беше за подготовката за провеждане на областното мероприятие, което беше в Стара Загора”, уточни Цветанов.

Станете почитател на Класа