Мая Манолова бясна на мораториума, нападна свои и чужди

Мая Манолова се развихри в студиото на TV7 и подкара наред свои и чужди за приетото удължаване на мораториума върху продажба на земя на чужденци. Манолова захапа колежката си Корнелия Нинова заради нейната позиция и отсече: "Тя не е практикувала достатъчно като юрист". "Позицията на "Атака" е ясна - те не признават членството ни в ЕС. Изненада е решението на ГЕРБ, както и на някои депутати от Коалиция за България. Това гласуване е резултат на популисткия дебат, който беше разгърнат абсолютно лицимерно в залата", заяви още Мая Манолова.

"ГЕРБ са готови на всичко само и само да разклатят правителството на Орешарски. На практика те се прегърнаха с "Атака", защото не им пука за националния интерес. Само депутатите от ДПС не се поддадоха на популизма и лицемерието в пленарна зала", продължи да реди "голямата уста" на социалистите.

Манолова коментира и скандала с пловдивския кмет Иван Тотев. "Човек, който е избран с измама, управлява с измама. Промените в изборния кодекс ще сложат край на това - бюлетини да пулват в река Марица", обясни Манолова. "Няма да има купуване на гласове, подмяна на бюлетини, фалшиви бюлетини... Всичко това гарантират промените в Изборния кодекс", завърши тя.

Станете почитател на Класа