Законът за лекарствените продукти е първа точка на НС

Гласуването на законопроекти за изменение и допълнение на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина е първа точка в програмата на НС за тази седмица, предаде репортер на БГНЕС.

Народното събрание продължава с първо четене на законопроекта за изменение на Административнопроцесуалния кодекс. През седмицата депутатите ще гласуват и по законопроект за изменение и допълнение на Закона за Националната система за спешни повиквания с единен европейски номер 112.

Следват законопроект за изменение и допълнение на Закона за общинската собственост, първо четене на законопроекта за допълнение на Закона за задълженията и договорите. Второ четене на законопроект за допълнение на Закона за чужденците в Република България.

През тази седмица депутатите ще решат дали да се създаде временна анкетна комисия за проверка и установяване на всички случаи на грубо партизирано кадруване в държавната администрация и в други държавни структури и предприятия, извършено в периода август 2009 – март 2013 г. Също така ще изслушат обобщен доклад за дейността на ВСС. /БГНЕС

Станете почитател на Класа