Иван Костов подал сигнал за Общинска банка до ДАНС

Лидерът на ДСБ Иван Костов е подал сигнали за злоупотреба със собствеността в Общинска банка до прокуратурата и до ДАНС. Това каза лидерът на тъмносините пред TV7 вчера. Той обясни, че при него е имало два сигнала за злоупотреби.
Тъмносиният лидер попита защо не са атакувани ефективно действията по загубата на контрола от Столична община при вземането на решения във финансовата институция. „Предоставено е по изкуствен начин правото на една четвърт от акционерите да спират решенията на мажоритарния акционер“, добави Иван Костов. Лидерът на ДСБ коментира и изборите за президент.
„Мажоритарният избор за Румен Христов може да бъде определен като провал в представянето на десницата“, заяви той. Според него пропорционалният вот за общински съветници дава много по-добри резултати на Синята коалиция.
„Почти четири пъти повече гласове има за общински съветници, подадени за ДСБ и за СДС. Това е картината. Той има 65 хил. гласа кръгло, а ДСБ и СДС имат заедно със Синя коалиция и Синя коалиция плюс 261 701 гласа. Т.е. наистина на всеки 4 души един е гласувал за Румен Христов”, коментира още Костов.

Станете почитател на Класа