БСП: Влязохме в кампанията, за да спечелим

Влязохме в кампанията, за да спечелим - това заяви кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин на пресконференцията в изборната нощ. „Подкрепата на ДПС не изисква каквато и да е цена. Разчитам на подкрепата на много хора“, каза още Калфин
„Нека българите да покажем, че сме достоен народ и можем да решаваме съдбата си”, призова кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан Данаилов.
България се надига. Нужно е още едно усилие, за да започнем промяна. Това заяви председателят на НС на БСП Сергей Станишев в изборната нощ. Станишев изтъкна, че изборите не са приключили и БСП има всички шансове за победа на втори тур. „Можем да променим сегашното статукво”, категоричен беше той. Лидерът на БСП напомни, че битката е за бъдещето на страната ни – гражданите имат възможност да кажат „не” на страха и „да” на свободна, европейска, социална и демократична България.
„Такива избори не е имало за 20 години. ГЕРБ пишат историята на първите несвободни, не особено честни и съмнително законни избори”, коментира Станишев.

Станете почитател на Класа