Сидеров даде висока оценка на вътрешния министър

Вътрешният министър Цветан Цветанов положи доста усилия, за да успее МВР в борбата с организираната престъпност и корупцията. Затова и стана мишена на най-силните атаки и скандалите. Това заяви вчера лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров пред Нова телевизия. В предаването „На 4 очи“ Сидеров изтъкна още една причина за атаките срещу вицепремиера Цветанов – това, че той е в тандем с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Според лидера на „Атака“ скандалите са инспирирани от „група от хора със засегнати интереси“ от политиката на ГЕРБ. Гласуването при вота на доверие, поискан от правителството, формирало резултат 1 на нула за Борисов.
Единственото ни условие за партнирането с ГЕРБ е държавата да върви напред, каза Сидеров.
Помолен за коментар по темата с посланиците, сътрудничили на ДС, Сидеров каза, че това е сложна тема, по която не трябва да се разсъждава черно-бяло. По думите му въпросът се нуждае от принципно решение, а хората, свързани с бившите специални служби, не трябва да бъдат на водещи постове, включително и дипломатически.
За пореден път Волен Сидеров се обяви за по-силна роля на държавата в ключови отрасли, като енергетиката, транспорта и комуникациите, тъй като времето на неолибералния фундаментализъм било отминало.

Станете почитател на Класа