Гала премиерата на "Играта на играчките" 3 събра звезди от три поколения

Малки и големи изпратиха към Атина героите от филма Баз Светлинна година и Шериф Уди

София /КРОСС/  На гала премиерата на филма "Играта на играчките" 3 актьори, популярни водещи и техните деца се отдадоха за забавленията, подготвени за Деня на играчките в Мол София. Сред специалните гости на прожекцията бяха освен инициаторите на кампанията вдъхновена от филма – Симо и екипа на "Стартер", също Асен Блатечки, Силвестър и съпругата му Мария, Гена Трайкова, Силвия Лулчева, Лара Береану и др. Ники Илиев и Саня Борисова, озвучили героите от филма Кен и Барби, посетиха прожекцията със своя колега от сериала Забранена любов Любомир Ковачев.

Преди началото на невероятната анимация на Disney/Pixar присъстващите поздравиха актьорите, озвучили героите от третата част. Сред тях са познатите ни гласове на Мариан Маринов (Баз), Анислав Лазаров (Уди), актрисата Ива Апостолова (г-жа Картоф) и др. На сцената се качиха също младежите, спечелили възможност да озвучат някой от новите герои в третата част чрез уникална игра, както и чаровната малка Малена Шишкова, дала гласа си на момиченцето Бони. Стефан Данаилов (Лоцо), Кирил Маричков (Рекс) и Николай Наколаев – бате Николай (г-н Картов) изпратиха поздрави, тъй като не успяха да се присъединят лично.

Всички присъстващи знаменитости имаха шанса да се снимат с героите Баз Светлинна година и Шериф Уди, които бяха почетни гости на Деня на играчките и пристигнаха по-рано същия ден от Дисниленд Париж. Преди началото на вълнуващото анимационно приключение на огромния екран в Mtel IMAX, гостите изпратиха звездите - кукли от филма, които продължават турнето си с посещения в Атина и Истанбул.
Най-забавното приключението това лято "Играта на играчките" 3 излиза  този петък, 18 юни, в дигиталните 3D киносалони и Mtel IMAX.

Станете почитател на Класа