Ели Маринова: Парите от тотото отиват при хора, които умеят да ги привличат

София /КРОСС/  Рекорден джакпот от 6 696 000 лева в играта 6/49 на спортния тотализатор очаква да бъде спечелен днес. Това е най-големият джакпот в цялата история на тотализатора.
Всякакви поверия има за късмет. Най-причудливото сред тях е вярването да не се къпем след като сме пуснали фиша, за да не отмием късмета.
Много е трудно да се "хванат" печелившите числа призна пред репортер на Информационна агенция КРОСС нумерологът Ели Маринова.

"Успяват да спечелят хората, които привличат дадени енергии. Парите отиват при човека, който има подходяща подсъзнателна настройка за тях", смята гадателката и затова не прави прогнози за печеливши числа. Не крие, че ако има тази сила отдавна е щяла да стане тотомилионер. Тя лично не вярва, че който спечели от тотото, губи от живота. Съветва обаче хората да са по-разумни защото за съжаление, каза тя, има хора, които са способни и последната си риза да заложат, а после следват драми достойни за перото на Шекспир. Парите имат огромно значение за щастието на човека, е убедена Ели, но лошото е, че ние ги интерпретираме по първичен начин.
"Познавам хора, които са спечелили големи суми от тото. Един мъж спечели петица - пощрака с пръсти, но лесните пари бързо изхвърчаха и съответно се върна на нивото, на което беше. Продължи да прави това, което и преди правеше. Животът е по-силен от всички нас", е категорична гадателката.

От Български спортен тотализатор пожелават успех на играещите за големия джакпот и припомнят, че тегленето на тиража днес ще бъде от 20.40 часа.

/РА/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа