Среща на президента Първанов с ръководителите и представителите на дипломатически мисии със седалище в София

София /КРОСС/ Във вторник, 8 юни 2010 г., в Правец президентът Георги Първанов ще проведе среща с ръководителите и представителите на дипломатически мисии със седалище в София.

В 15.00 часа в хотел "Правец голф и спа ризорт" ще започне срещата на държавния глава с дипломатите. В нея ще участва и министърът на външните работи Николай Младенов.

Предвидена е възможност за отразяване в началото.

След срещата президентът Георги Първанов и доайенът на дипломатическия корпус г-жа Мишлин Аби Самра, посланик на Ливан, ще дадат изявления за медиите.

В 18.00 часа в спортния комплекс в Правец ще се проведе футболен мач между отборите на президента и на дипломатическия корпус. Срещата е с благотворителна цел в подкрепа на Дома за деца, лишени от родителски грижи в с. Доганово.

Ще бъдат изиграни две полувремена от 35 минути. Димитър Пенев е поканен за селекционер на двата отбора. Дамска съдийска бригада ще свири на срещата. След мача ще бъдат връчени купа за победителя, бронзова топка за голмайстор и награда за най-млад футболист.

Техническа информация:

Очакваме колегите, акредитирани за отразяване на срещата, в 14.00 часа в хотел "Правец голф и спа ризорт" в подходящо за случая облекло.


/ДК/

Станете почитател на Класа