За четвърта поредна година: Шествие за традиционното семейство ще се проведе на 22 юни

За четвърта поредна година: Шествие за традиционното семейство ще се проведе на 22 юни
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    15.06.2024
  • Share:

Шествие за традиционното семейство от мъж и жена, част от програмата на "Месец на семейството", ще се проведе за четвърта поредна година на 22 юни от 10:30 часа. Началото е от храм паметника "Свети Александър Невски". 

"Увеличаваме се стремглаво и очакваме тази година 10,000 души, които да участват в най-голямото, ежегодно, консервативно шествие в страната, на което ще се проведе концерт организиран от "Нашият Дом е България", съобщават организаторите от "Младежки консервативен клуб", "Нашият дом е България" и "Сдружение РОД".

"В същия ден ще се проведе СофияПрайд, на който се противопоставяме с едно позитивно събитие за семейството", допълват те и добавят, че каузата им обединява почти всички краища на обществото, на политическия компас и на страната зад общата борба с демографската криза, политическата коректност и експериментите със семейството.

Организаторите набират доброволци, които да помогнат да носенето на дългия 80 метра български флаг на шествието. Желаещите могат да се включатТУК.

Шествие за традиционното семейство от мъж и жена, част от програмата на Месец на семейството ще се проведе за 4 поредна година на 22.06 от 10:30 на Храм паметник "Св. Александър Невски"

2021г – 1000 човека

2022г. – 3000 човека

2023г. – 6000 човека

2024г. – Увеличаваме се стремглаво и очакваме тази година 10,000 души, които да участват в най-голямото, ежегодно, консервативно шествие в страната, на което ще се проведе ТОП концерт организиран от Нашият Дом е България

Организатори сме Младежки консервативен клуб, Нашият дом е България и Сдружение РОД

Съпредседатели сме: Кристиян Шкварек, Пламен Мирянов и Давид Александров

В същия ден ще се проведе София Прайд, на който се противопоставяме с едно позитивно събитие за семейството!

Една кауза, която обединява почти всички краища на обществото, на политическия компас и на страната зад общата борба с демографската криза, политическата коректност и експериментите със семейството.

Подкрепете ни като дойдете на голямото, ежегодно ШЕСТВИЕ ЗА СЕМЕЙСТВОТО на 22-ри юни, 10:30, площад „Александър Невски“!

Набираме доброволци, които да ни помогнат да понесем дългия 80 метра, български флаг на шествието! Желаещите могат да се включаттук

Който желае да подкрепи Месец на семейството може да го направи и на нашата сметка: BG11UNCR70001525343981

Ще се видим на 22-ри ЮНИ 10:30 пред храм паметник "Св. Александър Невски"!

Станете почитател на Класа