Румен Овчаров каза кръга около Станишев

Ивелин Николов, Кирил Добрев и Антон Кутев - тази група хора, която за четири години около Сергей Станишев, ако можеше да направи нещо в партията и държавата, щеше да го направи, трябва да престанат да интригантстват, каза Румен Овчаров след като ГС на БСП подписа споразумение за местните избори в София.
Според овчаров, "има кръгове в БСП, които са свикнали да решават кадровите си проблеми, оклепвайки другарчето до себе си". Овчаров каза това, след като софийските ръководства на партиите от Коалиция за България подписаха споразумение за сътрудничество за частичните местни избори в столицата. В отговор на въпрос дали има план за свалянето на Станишев от председателския пост, Овчаров коментира, че плановата икономика е приключила преди 20 години. Георги Кадиев е кандидатура, която може да обедини не само БСП, "Коалиция за България", но и голяма част от свободно и демократично мислещите софиянци, каза Румен Овчаров. Според него, Кадиев може да обедини столичаните, мислещи за града и за страната, неразчитащите на поредните магьосници и герои, които ще ни спасят, а на хора, които са доказали, че могат да вършат работа.
Аз съм готов да предложа добър и честен двубой, с честна игра и ще разчитам, че ще се представим достойно, заяви кандидатът за кмет Георги Кадиев и благодари за подкрепата на партиите от левицата.
Споразумението за сътрудничество беше подписано от БСП, "Движение за социален хуманизъм", Партия "Рома", Комунистическа партия на България, Земеделски съюз "Александър Стамболийски" и Партия "Нова зора". Информацията е на БНР.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа