Христо Иванов изпревари Цветан Цветанов пред ЦИК

Христо Иванов изпревари Цветан Цветанов пред ЦИК

Коалицията "Демократична България" между "Да, България" на Христо Иванов и ДСБ на Атанас Атанасов изненадващо изпревари традиционно първия в регистрация на листи за избори Цветан Цветанов. Като заместник-председател на ГЕРБ в продължение на 10 години Цветанов винаги регистрираше партията първа на парламентарни, президентски, местни и европейски избори.

 

Сега обаче като лидер на новата партия "Републиканци за България" тази възможност му се изплъзна и той се регистрира втори. Традиционно младежи от ГЕРБ нощуваха пред ЦИК, за да пазят ред. Като част от ГЕРБ Цветанов винаги печелеше изборите, дали и сега ще успее да вкара партията си в парламента е въпрос, който ще узнаем на 4 април.

 

Резултат с изображение за „Христо Иванов Цветан Цветанов“

 

Така от коалицията "Демократична България" се оказаха по-бързи и те бяха първите регистрирали се в ЦИК още в 9,00 часа за вота на 4 април. Христо Иванов чакаше на опашка преди Цветан Цветанов, който се регистрира втори. Лидерите на двете формации се поздравиха рано сутринта на входа на Централната избирателна комисия, която се помещава в бившия партиен дом, т.е. в сградата на Народното събрание.

Станете почитател на Класа