ЕТО, АЗ СЪМ РУСОФИЛ И МУ ГО КАЗВАМ!

ЕТО, АЗ СЪМ РУСОФИЛ И МУ ГО КАЗВАМ!
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    26.09.2023
  • Share:

Американското, Германското и Английското посолство - те като представители на своите държави правят всичко възможно българските граждани да са унизени, да са бедни, да нямат достойнство, да нямат чест, да нямат нищо от онова, което прави човешко същество. Тези 3 посолства!

 

 

 

Как служителите не ги е срам в тия посолства. Как излизат, вървят по улиците и гледат хората в очите, когато знаят какво вършат.

Те са длъжници на българските граждани. Точно американският посланик е длъжник на всеки български гражданин. Той ни дължи главите на нашите политически бандити, включително Борисов.

Аз казвам на американския посланик:

"Господин посланик, Вие сте длъжник на всеки български гражданин, на всички майки, които погребаха децата си без време и са по улиците, като кучета, и живеят в мизерията ограбени от Вашите политици, които редите. Не сега, не днес, 33 години! Къде са русофилите и русофобите? Русофилите ли го направиха това!?"

ЕТО, АЗ СЪМ РУСОФИЛ И МУ ГО КАЗВАМ!

"Дължите ни главите на всички престъпници, които направихте и създадохте. За престъпленията, които извършиха, за милионите трупове, които и сега се редят."

И защото всички мълчат, затова те се държат така нагло и просташки. Какви посланици са, какви височества са и величества. Това е... те нямат достойнство, за 5 стотинки нямат достойнство!

Тук говорим конкретно - има виновници и те се намират в посолствата, 3-те посолства - английско, германско, на САЩ. Те трябва да върнат лентата назад. И всичко онова, което направиха за последните 15-20 годинида да получи справедливост в очите на българските граждани.

В противен случай ние сме изправени пред това, да изпълним една част от декларацията за независимостта на САЩ - тоест, ако властта е до такава степен опорочена и по никакъв начин не може да се произведе санкция, да дръзнем да си я вземем с оръжие. Ако те това не го разбират, та това е техен документ, те са го написали и той е правен тогава за Съединените Щати. 

 

 

Станете почитател на Класа