Вече открито ни се подиграват

Вече открито ни се подиграват
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    20.07.2023
  • Share:

 

Правят ни съвсем на луди. Смятат ни за будали, които могат да бъдат бъзикани - кой както ни хване! 

Кукловодите и задкулисието, доволно ухилено (част от лицата може да се видят в Парламента), вече открито ни се подиграват. 

 

 

 

На принципа "баба знае и 2, и 200" гаврата продължава. Давам пример със случилото се днес във Висшия съдебен съвет. Зам.-директорът на следствието Ясен Тодоров беше бастисан без професионални и дисциплинарни аргументи. Просто трябваше да бъде махнат, защото не се вписва и подчинява на  кръга по интереси, прясно монтиран по върховете на държавното обвинение. Викат му конюнктура. 

В същото време, на същото заседание ВСС не видя за нужно да назначи избрания съдия да разследва Главния прокурор (сега вече Борислав Сарафов). Знаете ли с какъв аргумент - сигналите касаели дейността му като зам.-главен прокурор, а не като Главен прокурор... Това означава своеобразна индулгенция, сега е модерно да му се вика изпиране, за стари грехове. 

Само преди месеци сектата на умно-красивитета врякаше до пръсване срещу него. Хули, обвинения, клетви, протести. Сега гробно мълчание и гузно офлянкване. Всъщност, това е резултатът от великия закон на управляващата тройна камарила ППДБ, ГЕРБ, ДПС. 

Проглушиха ни ушите колко важен бил механизмът за разследване на Главния прокурор. Приеха го, напук дори на всички съображения за противоконституционност. Това, че очевидно не работи, това, че очевидно е приет с цел прокуратурата да бъде под политически контрол, явно не е проблем...

Да видяхте борците за съдебна реформа на площада? Не, няма и да ги видите. На тях не им пука за законност, върховенство на закона, справедливост. Важното беше и е веригата да се контролира от правилните хора. В случая техните. Е, успяха. Какво следва сега? Ще настъпи земен рай, справедливост, благоденствие? Глупости - чакат ни тепърва най-мракобесните времена. Възцарява се диктат на либералния екстремизъм - мутрите, ако са от правилната страна на историята, никой няма и да ги закача. Но всички други, които решат да имат публична позиция срещу догмата на правоверните джендъри, е, тях ще ги преследват. Ще ни преследват. 

Предупреждавахме за този нов и "красив" свят, но... Сега ще наблюдаваме и участваме с интерес в епичната битката с либералния екстремизъм. А, уверявам ви, той не иска и не търпи друго мнение. 
*На снимката - част от архитектите на превзетата държава. Превзета от либералния екстремизъм и националнихилизма.

 

Карлос Контрера

Станете почитател на Класа