Затварянето на ”Маринела” е сляпа злоба на задкулисието, грабещо чужд бизнес

Какво пречи на НАП, на КПКОНПИ на всички разследващи да оставят хотела да работи и паралелно да разследват. Защо трябва на всяка цена като при КТБ да затворят, закрият, задушат, убият ЖИВ бизнес.

 

.

 

Знаете, че недолюбвам собствениците на "Маринела", който за мен ще си остане винаги Японския хотел. Прекалено са далеч от моите представи за управленци на вероятно най-значимия като архитектура хотел у нас. Естетиката му е много над тяхната.

 

https://www.investor.bg/images/photos/0222/0000222987-article3.jpg


Но .... затварянето на хотела е сляпа злоба на задкулисието, което иска да заграби чужд бизнес. ТОва е подходът КТБ.


Какво пречи на НАП, на КПКОНПИ на всички разследващи да оставят хотела да работи, защото предоставя услуги и генерира приходи, които накрая пак плащат данъци, заплати и т.н. И паралелно да разследват, да установяват, да доказват. А трябва на всяка цена като при КТБ да затворят, закрият, задушат, убият ЖИВ бизнес.

 

http://www.ploshtadslaveikov.com/wp-content/uploads/2016/08/marinela-645x353.jpg


Вече съм сигурен - Корпулентният иска да вземе хотела. Такъв див капитализъм може да се сравни само със средата на 90-те години ,когато борческите групировки направо си вземаха всеки бизнес, който пожелаят. Разликата, че тогава го правеха с борци, сега го правят с държавните институции, за да звучи по легитимно.
Същите мутри, само че във власт.

Станете почитател на Класа