Абонати за телевизия от БТК-Виваком имат проблеми

Няма да коментирам нуждата от четири срещи, на две от които присъствах и аз, за да успеят от БТК да пуснат телевизия на милата ми баба. Също няма да коментирам колко клиенти видели, чули и прочели по медиите за тази случка, ще изгуби БТК покрай днешната си простотия.

Въпросната случка е кратка и ясна. Спира телевизията на баба ми. Тя се обажда на БТК и говори с няколко човека там. Отговорът е “Да, нашето устройство е повредено, ще го сменим на втори януари”. Колко време отнема смяна на повредено устройство? 30 секунди. С пътя 20 минути. Защо това ще отнеме минимум една седмица? Не знам.

Съответно баба ми ми се обажда с молба за помощ, не че аз мога нещо да направя, но жената е 80-годишна и е сама. Аз решавам че може би нещо не са се разбрали и звъня на БТК. Не - “След една седмица, телевизия за празниците не чакайте”. За всеки случай записвам разговора, който запис прилагам.

Надявам се тези ми N на брой и-мейли малко да подобрят качеството на обслужването в България като цяло. Всъщност не се надявам, отдавна съм се отчаял, но напоследък Европейски съюз туй-онуй и може нещо да мръдне.

Станете почитател на Класа