IT Genetics България отбелязва ръстеж на приходите от 25% през 2023 г. спрямо 2022 г

IT Genetics България отбелязва ръстеж на приходите от 25% през 2023 г. спрямо 2022 г
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    27.07.2024
  • Share:

 

IT Genetics България има за цел да увеличи оборота с 30% през 2024 г. спрямо 2023 г.

България – юни 2024 г

 

 

IT Genetics България, доставчик на технологични решения и оборудване за оптимизиране на бизнеса, обявява забележителен ръстеж от 25% за фискалната 2023 година

 

Компанията засилва присъствието си в ключови сектори като производство, търговия на дребно, дистрибуция и електронна търговия

 

IT Genetics България се възползва от подкрепата на групата IT Genetics, доставчик на технологии с приходи от 14,5 милиона евро в Румъния

 

 

000асса

 

 

"Нашият ангажимент да доставяме правилните ИТ решения и оборудване за всеки клиент ни позиционира като водещ доставчик в дигиталната трансформация, а забележителният растеж, който видяхме през 2023 г., се дължи на нашия отдаден екип и силни взаимоотношения - които изградихме с нашите клиенти."

Ливиу Сима, съосновател на IT Genetics

 

Стартирала през 2019 г. чрез платформата за електронна търговия ITGStore.bg, IT Genetics България е част от групата компании IT Genetics, доставчик на технологии в Румъния с приходи от 14,5 милиона евро и предлага разнообразна гама от основно оборудване и софтуерни решения за дигитализация. С доказана ефективност в множество индустрии като търговия на дребно, електронна търговия, производство, логистика, здравеопазване и фармация, интелигентните решения, предлагани от IT Genetics, допринасят за оптимизирането и ефективността на работните процеси на компаниите в България.

 

С фокус върху нуждите на клиентите, ITGStore.bg се ангажира да предоставя пълна поддръжка на местния език чрез специализирани консултанти и разнообразна продуктова наличност и предлага персонализирани решения за специфичните нужди на клиентите в България.

 

IT Genetics България има за цел да увеличи оборота с 30% през 2024 г. спрямо 2023 г.

 

Амбициозните планове за 2024 г. за увеличаване на оборота с 30% отразяват добре дефинирана стратегическа визия и дълбоко разбиране на пазара.

 

"Нашата визия за следващата година е не само амбициозна, но и основана на стратегическите насоки, които сме заложили. Предвиждаме да разширим присъствието си и да продължим да разнообразяваме предлагането си, за да отговорим на развиващите се цифрови нужди на бизнеса“, добави Ливиу Сима.

 

Историята на успеха на IT Genetics в България е част от по-широка стратегия за регионална и международна експанзия, подчертаваща мисията на компанията да направи технологиите достъпни за всеки клиент.

“IT Genetics България ще продължи и през 2024 г. да участва активно в индустриални събития и конференции, за да засили пазарното си присъствие и да установи стратегически партньорства. Тези събития предоставят възможност за директно взаимодействие с лидери в индустрията, демонстриране на нашите решения и оставане в крак с тенденциите и предизвикателствата в индустрията.“

 

 

0агггхгб

 

 

За IT Genetics:

 

Основана през 2007 г., IT Genetics предоставя професионални ИТ решения за компании в Румъния, Унгария, България, Испания и Италия. Мисията на компанията е да дигитализира бизнеса чрез предоставяне на достъпни технологии и интегрирани хардуерни и софтуерни решения, консултации и техническа поддръжка за оптимизиране на процеси.

В 17-годишния си опит IT Genetics реализира проекти за дигитализация в различни индустрии като търговия на дребно, гостоприемство, транспорт, логистика, производство, фармация и здравеопазване, образование и банкиране, като предлаганите решения са персонализирани според спецификата и потенциала за усвояване на клиентите.

 

Партньорствата с реномирани производители като Zebra, Brother, Honeywell, Datalogic, Metter, Elo, Star Micronics, SATO и други позволяват на IT Genetics да предлага авангардни технологии. Клиентите се възползват от бърза доставка, 15 дни право на връщане, специален кол център за "Успех на клиентите", техническа поддръжка и сервиз обслужване за производителите партньори.

 

 

 

 

Станете почитател на Класа